Új szállítási mód – Foxpost – 2020. január 13-tól Kedves Forever Üzleti Partnereink!

Hivatalos tájékoztató letöltéséhez kattintson ide.

A megrendelt Forever termékek mielőbbi célba juttatása mindig is prioritás volt számunkra. Az átalakuló rendelési szokásokat fegyelembe véve a már meglévő kiszállítási formák (futárszolgálatok címre kézbesítése, több, mint 800 „Pick-Pack Felvételi Pont” országszerte) mellett egy újabb szolgáltatással kívánjuk bővíteni lehetőségeiteket.

2020. január 13-án hétfőn 9:00-tól már Foxpost csomagautomatába is kérhetitek megrendeléseiteket 116 helyszínen országszerte.

A Foxpost csomagautomatáit webshopon történő, bankkártyás és egyéni (nem csoportos) megrendelések esetében tudjátok kiválasztani, a kívánt szállítási pont megjelölésével. Új Forever Üzleti Partneri jelentkezés esetén csak a második megrendeléstől érhető el ez a lehetőség.

A Foxpost csomagautomata választásával a következő előnyök járnak:

  • Országszerte 116 ponton érhetők el a Foxpost csomagautomatái.
  • Tervezhető, megbízható, kényelmes, testreszabott szolgáltatás kedvező áron.
  • Nem szükséges otthon a futárt várni. 72 órán belül a Foxpost csomagautomaták helyszínéneknyitvatartási idejében Ti magatok szabhatjátok meg, hogy mikor veszitek át csomagjaitokat. Ha munkaszüneti- vagy ünnepnap beleesik ebbe az időszakba, akkor automatikusan meghosszabbodik az átvételi határidő. Vegyétek át a csomagjaitokat 72 órán belül, amikor Nektek a legkényelmesebb!
  • Gyors és egyszerű átvétel: ha megérkezett a csomag a választott automatába, e-mailben és SMS-ben értesítést kaptok és az SMS-ben kapott kóddal vehetitek át a csomagjaitokat az automatából.
  • Hóvégi megrendelések esetén ideális választás, hiszen a kártyával előre kifizetett rendelések a hóvégi csúcsidőszakokban is pontosan megérkeznek és 72 órán belül kényelmesen átvehetők.

A Foxpost csomagautomata szállítási díjtételei a következők:

1cc-ig ———– 800 Ft
1cc-től 2cc-ig — 400 Ft
2cc-től ———- 0 Ft

(Az árak bruttóban értendőek, az ÁFA-t és a pénzkezelési díjat is tartalmazzák!) Mindenkinek dinamikus évkezdést, jó munkát és nagy eredményeket kívánunk! Üdvözlettel:

Forever Living Products Hungary, Albania, Bosnia-Herzegovina, Croatia, Kosovo, Montenegro, Serbia, Slovenia