Kedves Forever Üzleti Partnereink!

Örömmel tájékoztatunk benneteket a futárszolgálati díjazások december 1-től életbe lépő változásairól:

Kedves Forever Üzleti Partnereink! Örömmel tájékoztatunk benneteket a futárszolgálati díjazások december 1-től életbe lépő változásairól– Ezentúl minden rendelés a csomag tömegétől függetlenül a legalsó súlykategória szállítási értéken kerül kézbesítésre. Így rendelésetek legyen az akár 1 kg, vagy akár 20 kg a szállítás díja egységesen 1340 forintba kerül majd.

– Ezzel egy időben és a fentieken fölül további árkedvezményt tudunk biztosítani minden bankkártyával kiegyenlített rendelés esetén. Ebben az esetben csak 1200 Ft fuvarköltséggel kell számolni minden súlykategória esetében.

– Természetesen a közkedvelt és a több, mint 600 átvételi helyszínt felvonultató Pick-Pack-Pont hálózat továbbra is áll rendelkezésetekre a megszokott 860 Ft-os átvételi díjjal.

– Abban az esetben, ha személyes, vagy csoportos rendelésetek értéke 1 és 2 kartonpont közé esik, úgy a fenti egységes kiszállítási díjak minden szállítási nem esetében (címre történő kézbesítés és Pick Pack Pont) 50%-kal csökkennek, míg a 2 kartonpont feletti megrendeléseiteket térítésmentesen kézbesítik partnereink.

– Szintén újdonság, hogy a rendeléseitek számla végösszege december 1-től tartalmazni fogja a kiszállítás díját is, így sokkal egyszerűbbé válik a csomagok átvétele és a pénzkezelés.

– Különösen az év végi nagy leterheltségre tekintettel ezentúl két új kézbesítő cég munkatársaival is találkozhattok majd. Új partnereink a G4S és a Pannonexpress. Várjuk visszajelzéseiteket, tapasztalataitokat munkájuk kapcsán!

 

Jó munkát, kellemes Adventi készülődést kívánunk, üdvözlettel,

Forever Living Products Magyarország Kft.